Posebna ponudba za pravne osebe

Ste pravkar registrirali d. o. o. ali postali samostojni podjetnik in ne poznate delovno-pravne zakonodaje? 

Po ugodni ceni smo za vas pripravili začetni kadrovski paket, ki vsebuje informacije, ki jih mora delodajalec vedeti pred zaposlitvijo delavca in v času zaposlitve delavca, ter pripravo zakonsko zahtevanih pravnih dokumentov.

Brezplačno vam bomo podali informacijo kako si lahko sami, brez dodatnih stroškov, pripravite Izjavo o varnosti z oceno tveganja, ki je po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu obvezna za vse delodajalce.

Že imate registriran d. o. o. ali s. p. – imate urejeno kadrovsko področje? Ali veste, če ne upoštevate vseh zakonsko zahtevanih predpisov, da vam lahko obisk inšpektorja prinese tudi do 40.000 evrov globe?

Po ugodni ceni vam ponujamo revizijo kadrovskega področja in sicer na način, da smo za vas pripravili priročnik s katerim si boste revizijo lahko naredili sami! Če želite, pa vam jo z veseljem v celoti naredimo mi!

Urejeno kadrovsko področje je trden temelj za dobro počutje tako delavcev, kot delodajalcev in za zdravo delovno okolje, na katerem se lahko gradi skupna uspešna pot! Prav tako je z urejenim kadrovskim področjem odveč skrb za morebiten obisk inšpektorja! 

Ponujamo vam 10% popusta!

Naša prednost so bogate izkušnje s področja delovnega prava,  s katerimi vam lahko pomagamo do urejenega kadrovskega področja. Prav tako so naša prednost konkurenčne cene! Ne odlašajte in nas kontaktirajte na info@pravninasvet.net ali 040 850 024!

Veselimo se sodelovanja z vami!

 8-things-for-employers